Schilder "Gewoon Michel" heeft als missie: uw huis een mooie uitstraling geven. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook binnenshuis kunt u door nieuwe kleuren op wanden, kozijnen en deuren een compleet nieuwe uitstraling geven aan uw woning. Ik ben op de hoogte van de laatste kleurentrends en neem graag de tijd voor u om samen met u te kijken welke kleur het beste bij u en uw interieur past. 

Weten wat u wilt
Ik vind het belangrijk dat u met een goed gevoel het schilderwerk uit handen kunt geven zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of alles in goede orde verloopt. Om precies te begrijpen wat u wilt, kom ik graag langs voor een gesprek en vrijblijvende offerte. 

Plaatsen waar ik werkzaam ben
Zelf ben ik met mijn bedrijf Gewoon Michel werkzaam in Veenendaal maar bezoek regelmatig omliggende plaatsen zoals: Ederveen, Renswoude, Bennekom, Rhenen, Ede, Elst, Amerongen en omliggende gemeentes.


Controle Schilderwerk

 Als u aan het schoonmaken bent kunt u het houtwerk goed inspecteren en controleren op beschadigingen. U moet er vooral op letten of de verf aan het poederen is, kijk goed of er een waas op uw “vaatdoek” achterblijft. D it betekent dat de verf namelijk aan het loslaten is en niet meer goed hecht waardoor het de beschermende functie verliest. Verder is de verkleuring van de verf een aanwijzing, scheurtjes en of blaasjes. Een groene aanslag op het schilderwerk aan de buitenzijde betekent dat u last heeft van vocht. Deze groene waas wordt namelijk veroorzaakt door de aanwezigheid van mos of alg. Verwijder dit dan ook onmiddellijk als u dit ziet.

Gewoon Michel Schilderwerken
Schilder Veenendaal
E-mailen
Bellen